Παίκτης του ΠΑΟΚ κι επίσημα ο Αλέξανδρος Τζιόλης - iefimerida.gr

Παίκτης του ΠΑΟΚ κι επίσημα ο Αλέξανδρος Τζιόλης

Και επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Τζιόλης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα φώτα δικαίως έπεσαν στον Χουμπ Στεφενς, αλλά η μέρα για τον ΠΑΟΚ δεν περιελάμβανε μόνο την παρουσίαση του Ολλανδού προπονητή, ούτε τις εξαγγελίες του Ιβάν Σαββίδη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Αλέξανδρου Τζιόλη.

Ο διεθνής αμυντικός μέσος που ανήκε στην Μονακό, αλλά την τελευταία σεζόν αγωνιζόταν στο ΑΠΟΕΛ, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αυτή είναι η τέταρτη μετεγγραφή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που έχει βάλει στόχο να ενισχυθεί όσο γρηγορότερα μπορεί, ώστε να πραγματοποιήσει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της.

Ο Τζιόλης επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη μετά από μια πενταετία όπου αγωνίστηκε σε Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία στις Βέρντερ Βρέμης, Σιένα, Ραθίνγκ Σανταντέρ και Μονακό αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ