Οι πέντε μεγάλες εκπλήξεις της νέας κυβέρνησης - iefimerida.gr

Οι πέντε μεγάλες εκπλήξεις της νέας κυβέρνησης

mitsotakis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε ήταν οι μεγάλες εκπλήξεις που περιελάμβανε ο τελικός σχηματισμός της κυβέρνησης που ανακοινώθηκε από τον Σίμο Κεδίκογλου. Η μεγαλύτερη από αυτές ήταν η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νευραλγικό πόστο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Από εκεί και πέρα, ελάχιστοι περίμεναν να αναλάβει το υπουργείο Εσωτερικών ο Γιάννης Μιχελάκης, αφού ως φαβορί προβαλλόταν ο Πάρις Κουκουλόπουλος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος τελικά δεν πήρε πόστο στη νέα κυβέρνηση.

Εκπληξη θεωρείται και η επιλογή του Αδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας αντί του Ανδρέα Λυκουρέντζου. Επικρατέστερος για το Υγείας πριν τις... καραμπόλες και τις τελικές ανακοινώσεις εμφανιζόταν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο κ. Γεωργιάδης σύμφωνα με τις ίδιες φήμες θεωρούνταν πιο πιθανό να πάει προς το υπουργείο Ναυτιλίας, εκεί όπου τελικά κατέληξε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Η τέταρτη έκπληξη στη νέα δικομματική πια κυβέρνηση.

Τέλος, την πεντάδα των μη αναμενόμενων νέων στελεχών της κυβέρνησης συμπληρώνει ο Γιάννης Ανδριανός, ο οποίος ανέλαβε το πόστο του υφυπουργού αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού, όπου ως τώρα βρισκόταν ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ