Τα πιο περίεργα σύνορα χωρών του κόσμου: Το σπίτι στον Καναδά, η αυλή του στις ΗΠΑ και μια μικρή διεθνής γέφυρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα πιο περίεργα σύνορα χωρών του κόσμου: Το σπίτι στον Καναδά, η αυλή του στις ΗΠΑ και μια μικρή διεθνής γέφυρα [εικόνες]

Τα πιο περίεργα σύνορα χωρών του κόσμου: Το σπίτι στον Καναδά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μικρότερη διεθνής γέφυρα στον κόσμο βρίσκεται στον ποταμό Σαιντ Λόρενς. Η συγκεκριμένη γέφυρα, το μήκος της οποίας δεν ξεπερνά τα εννιά μέτρα ενώνει δύο μικρές νησίδες, η μία εκ των οποίων ανήκει στον Καναδά και ή άλλη στις ΗΠΑ.

Το μεγάλο νησί (στα αριστερά των φωτογραφιών) ανήκει στον Καναδά και το απέναντι στις ΗΠΑ. Και τα δύο ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη και το μικρό νησάκι (που ανήκει στις ΗΠΑ) αποτελεί ουσιαστικά την αυλή του σπιτιού που βρίσκεται στο μεγάλο νησί (το οποίο ανήκει στον Καναδά).

Για να μπορεί ο ιδιοκτήτης των δύο νησιών να απολαμβάνει τον... καφέ του στον κήπο του σπιτιού του αναγκάστηκε να κατασκευάσει μια γέφυρα. Με λίγα λόγια μένει στον Καναδά και πάει για... καφέ στις ΗΠΑ, ενώ αυτή η μικρή γεφυρούλα, ουσιαστικά, ενώνει τον Καναδά με την Αμερική, αποτελώντας, αδιαμφισβήτητα τα πιο περίεργα σύνορα του κόσμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ