Διάρρηξη σε κτίριο της ΕΡΤ στη Μεσσηνία καταγγέλλουν οι τεχνικοί - iefimerida.gr

Διάρρηξη σε κτίριο της ΕΡΤ στη Μεσσηνία καταγγέλλουν οι τεχνικοί

Διάρρηξη σε κτίριο της ΕΡΤ στη Μεσσηνία καταγγέλλουν οι τεχνικοί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγνωστοι μπήκαν σε κτίριο της ΕΡΤ στη Μεσσηνία, διέκοψαν την εκπομπή του καναλιού της Βουλής και συνδρομητικού καναλιού, ενώ έβαλαν δικό τους λουκέτο στην εγκατάσταση. Αυτή την καταγγελία έκαναν οι τεχνικοί, που κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Η διάρρηξη έγινε στο κέντρο εκπομπής στο Λυκόδημο, όπου όπως αναφέρουν οι τεχνικοί υπήρχαν κλειδωμένα μηχανήματα εκπομπής του καναλιού της Βουλής αλλά και συνδρομητικού καναλιού. Οι εισβολείς πέρα από τη διακοπή του σήματος της ΕΡΤ προέβησαν στην ίδια κίνηση και για το κανάλι της Βουλής και το συνδρομητικό, κάτι που δεν προβλεπόταν από την κυβερνητική εντολή για τη δημόσια τηλεόραση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του news247.gr, οι τεχνικοί διαπίστωσαν ότι είχαν ανοίξει την πόρτα με λοστό και ο φράχτης είχε κοπεί ενώ οι άγνωστοι είχαν κλειδώσει με δικό τους λουκέτο τις εγκαταστάσεις.

Ο Εισαγγελέας Καλαμάτας, στον οποίο κατέφυγαν, δήλωσε άγνοια για το θέμα, όπως και ο Αστυνομικός Διευθυντής Μσσηνίας. Για το ζήτημα αναμένεται να διαταχθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ