Παπαθανασίου: Οταν δεν είχαμε μαντίλι να κλάψουμε, ο μάγειρας εκπομπής της ΕΤ1 έδινε 300 ευρώ τη μέρα για λαχανικά! - iefimerida.gr

Παπαθανασίου: Οταν δεν είχαμε μαντίλι να κλάψουμε, ο μάγειρας εκπομπής της ΕΤ1 έδινε 300 ευρώ τη μέρα για λαχανικά!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δημοσιογράφος της ΝΕΤ Φάνης Παπαθανασίου κατά τη διάρκεια της εκπομπής των εργαζομένων στη δημόσια τηλεόραση μέσω διαδικτύου αναφέρθηκε στις απίστευτες σπατάλες που έκαναν οι εξωτερικές παραγωγές στην ΕΡΤ.

Οπως τόνισε χαρακτηριστικά, «τη στιγμή που εμείς στην ενημέρωση είχαμε έναν ρεπόρτερ από το πρωί μέχρι το βράδυ να ''λιώνει'' στο δρόμο», άλλη εξωτερική εκπομπή που ετοιμαζόταν να βγει στον αέρα της ΕΤ1 είχε στον προϋπολογισμό της 17! Οταν δεν είχαμε μαντίλι να κλάψουμε, ο μάγειρας εκπομπής της ΕΤ1 έδινε 300 ευρώ τη μέρα για λαχανικά!».

Όπως τόνισε μάλιστα τα τελευταία χρόνια οι μισθοί στη δημόσια τηλεόραση έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό.«Ελεγα σε γνωστούς μου ότι παίρνω 1.200 ευρώ και δεν το πίστευαν. Μόνο ο πρόεδρος και άλλα 20 άτομα έπαιρναν 3.500 το μήνα. Ολοι οι υπόλοιποι δεν ξεπερνούσαν τα 1.400 ευρώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ