Πάπας Φραγκίσκος: Υπάρχει ένα γκέι λόμπι και ένα ρεύμα διαφθοράς μέσα στο Βατικανό - iefimerida.gr

Πάπας Φραγκίσκος: Υπάρχει ένα γκέι λόμπι και ένα ρεύμα διαφθοράς μέσα στο Βατικανό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια ασυνήθιστη δήλωση φέρεται να προχώρησε ο Πάπας Φραγκίσκος, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα καθολικών ΜΜΕ παραδέχθηκε πως υπάρχει ένα «γκέι λόμπι» και ένα «ρεύμα διαφθοράς» μέσα στο Βατικανό.

Οπως αναφέρει χιλιανή ιστοσελίδα, η οποία ασχολείται με θέματα της Καθολικής Εκκλησίας, ο Πάπας έκανε αυτά τα σχόλια την προηγούμενη εβδομάδα στα ισπανικά, κατά τη διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους της Θρησκευτικής Συνομοσπονδίας Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής (CLAR)

Όπως γράφει η ιστοσελίδα, ο Πάπας κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μίλησε για διάφορα θέματα που προκαλούν ανησυχία, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων της Curia, της κεντρικής διοίκησης της Εκκλησίας, η οποία ήταν πέρυσι στο επίκεντρο ενός σκανδάλου διαφθοράς.

«Στην Curia, υπάρχουν και άγιοι άνθρωποι, πραγματικά, υπάρχουν άγιοι άνθρωποι. Αλλά, επίσης, υπάρχει ένα ρεύμα διαφθοράς, και είναι αλήθεια ότι υπάρχει ένα γκέι λόμπι. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε», φέρεται να είπε ο Πάπας ενώπιον των συνομιλητών του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ