Τρία ελληνικά νησιά στους 12 καλύτερους προορισμούς του κόσμου κατά τη Vogue - iefimerida.gr

Τρία ελληνικά νησιά στους 12 καλύτερους προορισμούς του κόσμου κατά τη Vogue

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρία ελληνικά νησιά την Μύκονο, τη Μήλο και την Πάρο συγκαταλέγει ανάμεσα στους 12 προτεινόμενους διεθνείς προορισμούς με τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές παραλίες το ηλεκτρονικό περιοδικό style.it που ανήκει στη Vogue και το Vanity Fair της Ιταλίας, το οποίο αποθεώνει την ομορφιά των ελληνικών νησιών.

Η αξιολόγηση, έγινε από τους ταξιωδιωτικούς συντάκτες του νησιού, η οποία εκτός από τα τρία ελληνικά νησιά περιλαμβάνει και την Σαρδηνία, την Κύπρο, το Λανζαρότε, το Κάπρι, τη Μαλτα, την Κορσική, την Πάλμα ντε Μαγιόρκα, τη Σικελία και το Πόρτορόσε.

Για την Μήλο, την οποία αναφέρει «το νησί της Αφροδίτης», το περιοδικό εκθειάζει «τις διαφορετικές της παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά που αξίζει να τις δοκιμάσει όλες ο επισκέπτης».

Τη Μύκονο τη χαρακτηρίζει το «λευκό νησί όπου κάθε επισκέπτης αισθάνεται σταρ» και αναφέρει ότι η «νυχτερινή ζωή είναι η πιο πολυσύχναστη στη Μεσόγειο».

Τέλος για την Πάρο αναφέρει ότι «θα εκτιμήσουν τις παραλίες της σε συνδυασμό με την ηρεμία και τα θαλάσσια σπορ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ