Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ 27χρονη Βουλγάρα -Διακινούσε κοκαΐνη στη Γλυφάδα και κουβαλούσε αυτόματο όπλο - iefimerida.gr

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ 27χρονη Βουλγάρα -Διακινούσε κοκαΐνη στη Γλυφάδα και κουβαλούσε αυτόματο όπλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 27χρονη καλλονή από την Βουλγαρία, η οποία έκανε διακίνηση κοκαΐνης, ecstacy και χασίς στη Γλυφάδα, ενώ παράλληλα έκανε και ερωτικές «επισκέψεις» σε όσους είχαν «βαριά» πορτοφόλια.

Η 27χρονη κοπέλα από τη Βουλγαρία, την οποία η ΕΛ.ΑΣ αποκαλεί «θηλυκό Εσκομπάρ», είχε κατακτήσει τίτλο σε καλλιστεία στη χώρα της και τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Γλυφάδα, όπου είχε εγκαταστήσει στο διαμέρισμα της ένα εργαστήριο νόθευσης και συσκευασίας ναρκωτικών, προμηθεύοντας όλη την αθηναϊκή νύχτα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, την χαρακτηρίζουν ως «αδίστακτη» και σύμφωνα με την Espresso αυτό επιβεβαιώνεται και το παρελθόν της, καθώς υπήρξε μέλος της διεθνούς εγκληματικής σπείρας «Ροζ Πάνθηρες», ενώ είχε πάντα μαζί της ένα υποπολυβόλο τύπου Scorpion. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της στη ΓΑΔΑ, η 27χρονη καλλονή φορούσε μια μπλούζα η οποία είχε αναγραμμένο το όνομα του μεγαλύτερου βαρόνου κοκαΐνης στον κόσμο, του Πάμπλο Εσκομπάρ.

Πως δρούσε ο «θηλυκός Εσκομπάρ»

Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Espresso, η 27χρονη Βουλγάρα δεν είχε εμπλακεί μόνο στο κύκλωμα ναρκωτικών, αλλά συμμετείχε και στα κυκλώματα του πληρωμένου έρωτα, βρίσκοντας για πελάτες αρκετούς πλούσιους άνδρες. Παράλληλα, στα διάφορα νυχτερινά μαγαζιά όπου σύχναζε, φρόντιζε να «ψαρεύει» και διάφορους μικροδιακινητές κοκαΐνης τους οποίους άλλαζε σε τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να «σβήνει» τα ίχνη του κυκλώματος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 170 γραμμάρια κοκαϊνης, 230 γραμμάρια ηρωίνης, 450 χάπια ecstasy, σκόνη λευκού χρώματος άγνωστης χημικής σύνθεσης, προφανώς για τη νόθευση της κοκαϊνης βάρους 1,2 κιλών, σκόνη καφέ χρώματος άγνωστης χημικής σύνθεσης, προφανώς για τη νόθευση της ηρωίνης βάρους 850 γραμμαρίων και ένα εύχρηστο υποπολυβόλο τύπου «SCORPION» με γεμιστήρα, καθώς και 34 φυσίγγια των 7,65 χιλιοστών.

Πλέον, με τη σύλληψη της 27χρονης καλλονής η ΕΛ.ΑΣ εκτιμά πως έχει καταφέρει ένα σφοδρό χτύπημα στο οργανωμένο εμπόριο ναρκωτικών και πλέον κινείται για την εξάρθρωση ολόκληρης της εγκληματικής σπείρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ