«Aναστενάζει» η Αθήνα: Φτάνει αύριο ο Ιθαν Χοκ – Θα μείνει στο Σύνταγμα – Που θα πάει, ποιους θα δει - iefimerida.gr

«Aναστενάζει» η Αθήνα: Φτάνει αύριο ο Ιθαν Χοκ – Θα μείνει στο Σύνταγμα – Που θα πάει, ποιους θα δει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σουίτα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία είναι ήδη έτοιμη και περιμένει τον Ιθαν Χοκ και την οικογένεια του που φτάνει αύριο το μεσημέρι στην Αθήνα, όπως αποκαλύπτει η Σίβυλλα.

Ο διάσημος αμερικανός σταρ – πρώην σύζυγος της καλλονής Ούμα Θέρμαν- έρχεται για την πρεμιέρα της ταινίας του Πριν τα μεσάνυχτα που θα κάνει πρεμιέρα αύριο το βράδυ στον θερινό κινηματογράφο Θησείον – ο οποίος έχει ανακηρυχθεί από το CNN ως ο ομορφότερος στον κόσμο χάρη και στη μοναδική θέα στην Ακρόπολη.

Γράφει σήμερα η Σίβυλλα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος: «Ο διάσημος Αμερικανός σταρ Ίθαν Χοκ επέλεξε, ενώ βρισκόταν ακόμα στην Αμερική, την σουίτα που θα διαμείνει με την οικογένεια του. Είναι μία απλή σουίτα, σε έναν από τους τελευταίους ορόφους του ξενοδοχείου. Ο ηθοποιός διευκρίνισε ότι δεν επιθυμούσε κάποια πολυτελή, τεράστια σουίτα, τύπου Royal κλπ. Ο Ίθαν αισθάνεται πολύ άνετα άλλωστε κοντά στους Έλληνες φίλους του. Τις λεπτομέρειες της διαμονής του στην «Μεγάλη Βρετανία» φρόντισε άλλωστε ο παραγωγός του, κ. Χρήστος Κωνσταντακόπουλος. Η οικογένεια Χοκ φθάνει στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης, 11 Ιουνίου.

Και πάλι διακοπές στο "Costa Navarino"
Ο γιος του αείμνηστου καπετάν Βασίλη είναι ιδιοκτήτης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, του ξενοδοχειακού συγκροτήματος "Costa Navarino" (ανήκει και αυτό στον Όμιλο Starwood όπως και η "Grande Bretagne"). Εκεί όπου γυρίστηκε ένα μεγάλο μέρος της ταινίας «Πριν τα Μεσάνυχτα», με πρωταγωνιστές τον Ίθαν Χοκ και την Ζιλί Ντελπί. Ο κ. Κωνσταντακόπουλος δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του κινηματογράφου, εφόσον είναι και ο producer της ταινίας "Only lovers left alive" του Τζάρμους, η οποία παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών.

Η οικογένεια Χοκ, μετά την σύντομη αθηναϊκή διαμονή της θα αναχωρήσει για την Πύλο και το "Costa Navarino", όπου θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές.

Το φιλί με την Αντζελίνα και οι βόλτες στην Πλάκα
Επιλέγω να μην αναφερθώ και πάλι στις κακόγουστες ενδυματολογικές επιλογές του Mr. Χοκ. Οι βόλτες του στην Μεσσηνία το περασμένο καλοκαίρι με ρούχα που θύμιζαν... τρελό έφηβο της δεκαετίας του '80. Προτιμώ να γυρίσω την σκέψη μου σε πρόσφατη συνέντευξη του Ίθαν. Όταν εκείνος δήλωνε σε τηλεοπτικό δίκτυο των Η.Π.Α ότι έπαθε την πλάκα του μόλις τον φίλησε η Αντζελίνα Τζολί. Όλα αυτά στη διάρκεια επαγγελματικής τους συνεργασίας (κάποιοι υποστηρίζουν ακόμα και σήμερα ότι οι δύο stars «προχώρησαν» περισσότερο. Κανείς όμως δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά).

Τι θα κάνεις όμως ο κ. Χοκ, η σύζυγός του Ryan Shawhughes και τα παιδιά τους στην Αθήνα; Η οικογένεια έχει κλείσει τραπέζι για dinner στο Roof Garden του ξενοδοχείου. Βόλτες στην Πλάκα, το Σούνιο, την Ακρόπολη. Συνάντηση για φιλική κουβέντα με τους κ.κ. Κωνσταντακόπουλο, Θόδωρο Βασιλάκη της Aegean (διοργανωτή του διεθνούς τουρνουά golf στο "C.N") και λίγους ακόμα επιχειρηματίες.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ