Τσίπρας: Θα συμμαχήσουμε ακόμη και με την Εκκλησία για να αλλάξει η κυβέρνηση - iefimerida.gr

Τσίπρας: Θα συμμαχήσουμε ακόμη και με την Εκκλησία για να αλλάξει η κυβέρνηση

Τσίπρας: Θα συμμαχίσουμε ακόμη και με την Εκκλησία για να αλλάξει κυβέρνηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ μιας μεγάλης συμμαχίας με τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, πέρα από τη συμφωνία ή όχι στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τάχθηκε ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του σε εκδήλωση κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ, στη Θεσσαλονίκη ο κ. Τσίπρας τόνισε την ανάγκη συμμαχίας ακόμη και με δυνάμεις που τους χωρίζουν μεγάλες διαφορές. «Ακόμα και με την Εκκλησία πρέπει να συμμαχήσουμε», ανέφερε ενδεικτικά.

Οπως είπε, δεν έρχεται να διχάσει τους Ελληνες σε αριστερούς και δεξιούς, γιατί αν ιδιωτικοποιηθεί το νερό, τότε πρόσβαση σε αυτό δεν θα έχουν και οι δεξιοί και οι αριστεροί. Και αύριο τα σπίτια τους θα τους πάρουν οι τραπεζίτες και όχι οι αριστεροί, όπως έλεγαν κάποτε.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας άσκησε δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, λέγοντας ότι φοβούνται περισσότερο από τον Αντώνη Σαμαρά μη τυχόν και πέσει η κυβέρνηση.

Μάλιστα, σε αυτόν το «φόβο» απέδωσε το γεγονός ότι κάνουν «υποχωρήσεις» απέναντι στη ΝΔ παρά το γεγονός ότι διαφωνούν σε μια σειρά ζητήματα, όπως η ιδιωτικοποίηση του νερού και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

«Ακούω τους δύο εκ των τριών της συγκυβέρνησης σε τοπικό επίπεδο να λένε πως διαφωνούν με την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ. Με αστερίσκο όμως. "Δεν θα ρίξουμε και την κυβέρνηση για την ΕΥΑΘ". Ε, λοιπόν, ναι, για την υπόθεση του νερού, για την δημόσια υγεία και το φυσικό περιβάλλον, για τον φυσικό πλούτο της χώρας, την ρίχνεις την κυβέρνηση» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ