Τι έγραψε στο facebook o 22χρονος Τούρκος διαδηλωτής λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί [εικόνα] - iefimerida.gr

Τι έγραψε στο facebook o 22χρονος Τούρκος διαδηλωτής λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί [εικόνα]

Το τελευταίο post του 22χρονου Τούρκου διαδηλωτή που σκοτώθηκε στο Χατάϊ [εικόνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονίζει το μήνυμα που άφησε στο facebook ο 22χρονος διαδηλωτής Αμπντουλάχ Κομέρτ, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρα στο Χατάι της Τουρκίας. Λίγο πριν φύγει για τη μοιραία διαδήλωση, ο νεαρός μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά του με τους διαδικτυακούς φίλους του.

Οπως γράφει ο ίδιος:
«Κοιμήθηκα μόλις 5 ώρες μέσα σε 3 ημέρες. Με ψέκασαν με δακρυγόνα αμέτρητες φορές, ρίσκαρα τον θάνατό μου 3 φορές. Και ξέρετε τι λέει ο κόσμος; Παράτα τα, εσύ θα είσαι που θα σώσεις τη χώρα; Ναι, και αν δεν την σώσουμε εμείς, θα πεθάνουμε όσο το προσπαθούμε. Είμαι τόσο κουρασμένος που έχω πιει 7 ενεργειακά ποτά και 9 παυσίπονα σε 3 μέρες, η φωνή μου έχει κλείσει αλλά θα είμαι ξανά στην πλατεία σήμερα στις 6. Απλά για την επανάσταση».

Ο 22χρονος έπεσε νεκρός όταν δέχθηκε σφαίρα κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στην επαρχία Χατάι στη Νότια Τουρκία, με τα τουρκικά ΜΜΕ να επιμένουν πως ο 22χρονος πυροβολήθηκε από «άγνωστο άτομο».

Τι έγραψε στο facebook o 22χρονος Τούρκος διαδηλωτής λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ