Νέος υπολογιστής 3 σε 1 που θα λειτουργεί με Windows και Android έρχεται να ταράξει την αγορά - iefimerida.gr

Νέος υπολογιστής 3 σε 1 που θα λειτουργεί με Windows και Android έρχεται να ταράξει την αγορά

Νέος υπολογιστής 3 σε 1 που θα λειτουργεί με Windows και Android έρχεται να ταρά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας νέος φορητός υπολογιστής που έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί τόσο με Windows 8 όσο και με Android θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση Computex, στην Ταϊπέι της Ταϊβάν, σύμφωνα με το BBC. Η έκθεση αρχίζει την Τρίτη και θα διαρκέσει έως την Κυριακή.

Ο νέος «υβριδικός» φορητός υπολογιστής κατασκευάστηκε από την εταιρεία Asus και ονομάζεται Transformer Book Trio. Το όνομα του παραπέμπει στη δυνατότητά του να λειτουργεί ως υπολογιστής γραφείου, φορητός υπολογιστής αλλά και υπολογιστής - ταμπλέτα.

Διαθέτει οθόνη 11,6 ιντσών και «τρέχει» τόσο την έκδοση Jelly Bean του λογισμικού Android της Google όσο και τα Windows 8.

Οπως γνωστοποίησε η Asus, η οποία εδρεύει στην Ταϊβάν, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να συγχρονίσουν τα δεδομένα τους ανάμεσα στις δύο «πλατφόρμες» και θα έχουν μια «ομαλή μετάβαση» κατά την αλλαγή από Android σε Windows 8.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ