Επανασύνδεση «βόμβα» γνωστού γκέι ζευγαριού; Ο σχεδιαστής πάντως το διαψεύδει - iefimerida.gr

Επανασύνδεση «βόμβα» γνωστού γκέι ζευγαριού; Ο σχεδιαστής πάντως το διαψεύδει

Επανασύνδεση «βόμβα» γνωστού γκέι ζευγαριού; Διαψεύδει ο σχεδιαστής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτός ο έρωτας δεν έπαψε ποτέ να υφίσταται όπως δείχνουν όλα τα σημάδια. Ετσι, ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα, το γνωστό γκέι ζευγάρι, παρότι οι εκπρόσωπος Τύπου του ενός διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι δεν υπάρχει επανασύνδεση, φαίνεται ότι είναι πάλι μαζί. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρούν οι φωτογραφίες.

Ο λόγος για τον 70χρονο πασίγνωστο σχεδιαστή ρούχων Κάλβιν Κλάιν και τον 23χρονο Νικ Κρούμπερ που ήταν ζευγάρι για αρκετό καιρό, χώρισαν, αλλά όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες από τη ρομαντική τους βόλτα στο Μεξικό είναι πάλι μαζί. «Αλλα αποδεικνύει η γλώσσα του σώματος», υποστηρίζουν πάντως όσοι έτυχε να τους δουν μαζί στο Μεξικό.

Oπως αναφέρει ο ιστότοπος Out, πηγή κοντά στο σχεδιαστή ανέφερε ότι ο Κάλβιν Κλάιν, παρά τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους, αισθάνεται ιδιαίτερα προστατευτικά απέναντι στον Νικ και τον αγαπά ιδιαίτερα.

Ο εκπρόσωπος του σχεδιαστή περιορίστηκε στο να πει ότι το μόνο που μπορεί να επιβεβαιώσει είναι ότι «Κάλβιν Κλάιν και Νικ Κρούμπερ παραμένουν δυο καλοί φίλοι. Υπάρχει μεταξύ τους μια φιλία και τίποτα παραπάνω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ