Διεθνώς ρεζίλι: Η Daily Mail έβγαλε στη φόρα το πορνό που έπαιζε στην ΕΤ3 στο δελτίο ειδήσεων [βίντεο] - iefimerida.gr

Διεθνώς ρεζίλι: Η Daily Mail έβγαλε στη φόρα το πορνό που έπαιζε στην ΕΤ3 στο δελτίο ειδήσεων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι τα ξένα ΜΜΕ έφτασε το πορνό που έπαιζε κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων της ΕΤ3, με τη βρετανική Daily Mail να κάνει ένα αφιέρωμα στο επίμαχο γεγονός με διόλου κολακευτικά σχόλια για το κανάλι της κρατικής τηλεόρασης.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για το τραγελαφικό περιστατικό, με την Daily Mail να επικεντρώνεται περισσότερο στο γεγονός πως ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων, συνέχισε να μεταδίδει κανονικά τις ειδήσεις, καθώς δεν είχε δει τι γινόταν στο μόνιτορ πίσω του.

Παράλληλα αναφέρεται, πως το πορνό άρχισε να παίζει την ώρα που ο παρουσιαστής αναφερόταν στις αντιδράσεις για ενδεχόμενο κλείσιμο της ΕΡΤ, ενώ τέλος το δημοσίευμα υποστηρίζει πως σύμφωνα με τηλεθεατές η ερωτικού περιεχομένου σκηνή μεταδίδονταν στην ΕΡΤ1 την ίδια στιγμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ