Σύμπλεγμα κατοικιών μεταλλωρύχων στη Σέριφο μεταμορφώθηκε σε ένα από τα πολυτελέστερα παραθεριστικά κέντρα στον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Σύμπλεγμα κατοικιών μεταλλωρύχων στη Σέριφο μεταμορφώθηκε σε ένα από τα πολυτελέστερα παραθεριστικά κέντρα στον κόσμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πράγματα είναι απλά: η Σέριφος είναι το ομορφότερο ίσως νησί του Αιγαίου, μόλις μερικές ώρες από το λιμάνι του Πειραιά. Η Βαγιά είναι η πιο συγκλονιστική παραλία του νησιού, ένα ακατοίκητο αιγαιοπελαγίτικο αριστούργημα στη μέση του πουθενά. Το οικολογικό παραθεριστικό κέντρο COCO-MAT Eco Residences, πρώην σύμπλεγμα κατοικιών μεταλλωρύχων το οποίο χρονολογείται από τις αρχές του 20ου αιώνα, είναι ένα από πολυτελέστερα συγκροτήματα θερινών κατοικιών στον κόσμο, με απαράμιλλη φιλοσοφία και αισθητική μέχρι και στην ελάχιστη λεπτομέρεια.

Υπεύθυνη γι' αυτό το δημιούργημα, για το οποίο θα πρέπει να νιώθει περήφανο το νησί της Σερίφου, η εταιρεία Coco-mat των υψηλής ποιότητας ειδών ύπνου.

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία:

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό συγκρότημα 14 κατοικιών, ενός ή δύο δωματίων, στην περιοχή Βαγιά, την μαγευτικότερη παραλία του νησιού, η οποία από το 2000 συγκαταλέγεται στις παραλίες Natura. Το συγκρότημα χτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα ως κατοικία μεταλλωρύχων. Οι εργασίες ανακαίνισης πραγματοποιήθηκαν με απόλυτο σεβασμό στο Κυκλαδίτικο τοπίο και με βάση τους κανόνες της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής, μετατρέποντας το διατηρητέο κτίριο σε επίγειο θερινό παράδεισο.

Το COCO-MAT Eco Residences Serifos σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου παραθεριστικού καταλύματος και μία πολυτέλεια που δύσκολα μπορεί να βρει κανείς οπουδήποτε αλλού στον κόσμο: Μια θέα βυθισμένη στη γοητεία του γαλάζιου, ευλογημένη από τον Αιγαιοπελαγίτικο ήλιο.

Τα μπαλκόνια και τα παράθυρα όλων των κατοικιών έχουν θέα στη θάλασσα και τους όμορφους κήπους του ξενοδοχείου. Το beach bar με το άνετο καθιστικό του είναι ένα σωστό καταφύγιο χαλάρωσης. Το πολυτιμότερο όμως δώρο στους επισκέπτες είναι η θαυμάσια παραλία που απλώνεται μπροστά στα πόδια τους, μόλις δυο βήματα από το ξενοδοχείο.

Φυσικά, πιστό στη φιλοσοφία και την αισθητική της COCO-MAT, το ξενοδοχείο φροντίζει τους επισκέπτες με επιμέλεια και καλαισθησία. Το προσεγμένο μενού έχει επιμεληθεί ο διάσημος chef Δημήτρης Σκαρμούτσος και βασίζεται στα φρέσκα υλικά και σε τροφές υψηλής διατροφικής αξίας. H τοποθεσία του είναι ήσυχη και ιδανική για κολύμπι, περπάτημα και τρέξιμο, ενώ το βράδυ, μετά από μια υπέροχη μέρα στην παραλία και στα γραφικά σοκάκια της Χώρας, οι φιλοξενούμενοι απολαμβάνουν άνετο και ξεκούραστο ύπνο στα φυσικά, αμέταλλα προϊόντα COCO-MAT.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ