Στουρνάρας: Μου στερεί η Βουλή ένα ποτήρι νερό;- Κωνσταντοπούλου: Τώρα που θα το πουλήσετε θα το στερηθούν περισσότεροι [βίντεο] - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Μου στερεί η Βουλή ένα ποτήρι νερό;- Κωνσταντοπούλου: Τώρα που θα το πουλήσετε θα το στερηθούν περισσότεροι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε νέο περιστατικό διαμάχης συμμετείχε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία δεν άφησε ασχολίαστο το αίτημα του Γιάννη Στουρνάρα για...ένα ποτήρι νερό κατά τη διάρκεια ομιλίας του.

Το περιστατικό ξεκίνησε, όταν ο υπουργός Οικονομικών κατά τη διάρκεια ομιλίας του ζήτησε ένα ποτήρι νερό λέγοντας: «Κύριε Πρόεδρε, νομίζω εδώ πέρα, ότι η Βουλή μου στερεί το νερό», με τους υπαλλήλους να σπεύδουν να φέρουν νερό για τον κ. Στουρνάρα.

Την...παράσταση όμως, «έκλεψε» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η κ. Κωνσταντοπούλου ακούστηκε από το βάθος να λέει: «Σε λίγο που θα το πουλήσετε κιόλας το νερό, να δείτε θα το στερηθούν και περισσότεροι».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ