Δείτε πώς μεγάλωσε το μωρό από το Hangover [εικόνες] - iefimerida.gr

Δείτε πώς μεγάλωσε το μωρό από το Hangover [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του Hangover III έκλεψε ο 6χρονος Γκραντ Χόλμκουιστ ο οποίος κατάφερε, μετά από λυσσαλέες audition, να παίξει και πάλι τον ρόλο του παιδιού της στρίπερ με τον οποίο τον γνωρίσαμε στο πρώτο μέρος του blockbuster κωμικού franchise.

«Πήραμε τηλέφωνο τη μητέρα του, της είπαμε ότι ετοιμάζουμε και άλλη ταινία και τη ρωτήσαμε πώς είναι ο Γκραντ και τι κάνει». Αυτό δήλωσε ο σκηνοθέτης των Hangover Τοντ Φίλιπς για το πώς προέκυψε και πάλι η συνεργασία με το νεαρότερο μέλος του Wolfpack. Ενώ, αντίστοιχα, η μητέρα του Γκραντ δήλωσε στο People «Καταλάβατε ότι είναι ο ίδιος από τα μάγουλα. Σωστά;».

Δείτε πώς μεγάλωσε το μωρό από το Hangover [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Γκραντ πήρε τον ρόλο χαριστικά, αφού χρειάστηκε να κερδίσει στην audition δεκάδες άλλα ξανθά παιδιά που ήθελαν τον ίδιο ρόλο.

Ο 6χρονος πλέον Γκραντ, πάντως, έδειχνε όντως σαν μικρός σταρ στην πρεμιέρα της ταινίας. Οπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτό.

Στην πρώτη ταινία τον ρόλο του μωρού έπαιξε τόσο ο Γκραντ, όσο και η δίδυμη αδελφή του Εϊβορι. Καθώς επίσης και άλλα 6 κοριτσάκια. Αν και στην τελική κόπια σε όλες σχεδόν τις σκηνές κατέληξε να είναι ο Γκραντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ People Hangover Wolfpack Grant Holmquist
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ