Το 10% των σελίδων του Facebook δεν ανήκει σε ανθρώπους - Δείτε ποιοι έχουν προφίλ - iefimerida.gr

Το 10% των σελίδων του Facebook δεν ανήκει σε ανθρώπους - Δείτε ποιοι έχουν προφίλ

Το 10% των σελίδων του Facebook δεν ανήκει σε ανθρώπους - Δείτε ποιοι άλλοι έχου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 90% των προσωπικών σελίδων του δημοφιλέστερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης ανήκουν σε ανθρώπους. Το υπόλοιπο 10% που αντιστοιχεί σε περίπου 100 εκατομμύρια σελίδες και οι οποίες χαρακτηρίζονται ως ενεργές μπορεί να χειρίζονται σε ανθρώπους, ωστόσο δεν τους ανήκουν.

Οπως αποκαλύπτει έρευνα του eMarketer το 10% των σελίδων του Facebook ανήκει σε σκύλους, γάτες και άλλα ζώα, των οποίων οι ιδιοκτήτες τους έχουν τέτοια αγάπη που έφθασαν στο σημείο να τους δημιουργήσουν και προφίλ στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Επίσης, μέσα στις 100.000 αυτές σελίδες περιλαμβάνονται προφίλ εμπορικών σημάτων και εταιρειών.

Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν από την αρχή να δημιουργήσουν προφίλ στο Facebook για τον τετράποδο φίλο τους είναι και ο ιδρυτής του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ