Οριακά γλίτωσε το κάζο η κυβέρνηση στη διαδικασία έγκρισης Αμπατζόγλου για τη διοίκηση του ΟΑΕΔ - iefimerida.gr

Οριακά γλίτωσε το κάζο η κυβέρνηση στη διαδικασία έγκρισης Αμπατζόγλου για τη διοίκηση του ΟΑΕΔ

Οριακά γλίτωσε το κάζο η κυβέρνηση στη διαδικασία έγκρισης Αμπατζόγλου για τη δι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ψηφοφορία για γερά νεύρα εξελίχθηκε η διαδικασία έγκρισης του νέου διοικητή του ΟΑΕΔ Θοδωρή Αμπατζόγλου από την Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής.

Ενώ η κυβέρνηση θεωρούσε δεδομένη την υπερψήφισή του ξαφνικά ο Απόστολος Κακλαμάνης άρχισε να εξαπολύει μύδρους κατά του υποψήφιου διοικητή ενώ και η ΔΗΜΑΡ με τον Βασίλη Οικονόμου εξέφρασε ενστάσεις λέγοντας πως είναι πολύ δύσκολο για την ΔΗΜΑΡ να υπερψηφίσει .

Ετσι προς στιγμή η πλειοψηφία απειλήθηκε. Μάλιστα ο κ. Κακλαμάνης θυμήθηκε και τα πεπραγμένα Αμπατζόγλου στο ΙΚΑ λέγοντας χαρακτηριστικά «εγώ δεν είναι δυνατόν να ψηφίσω αυτόν που πήρε την φαρμακευτική δαπάνη του ΙΚΑ στα 500 εκατομμύρια ευρώ και την πήγε στα 2,5 δις ευρώ».

Με τις δύο αυτές ενστάσεις η πλειοψηφία διαμορφώνονταν στο 7-8 κατά του κ. Αμπατζόγλου. Η λύση ωστόσο ξαφνικά καθώς η κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά από τους Ανεξάρτητους Ελληνες και ο Βασίλης Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ δεν ήταν παρόντες την ώρα της ψηφοφορίας με αποτέλεσμα η πλειοψηφία να διαμορφωθεί στο 7-6 υπέρ του κ. Αμπατζόγλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ