Πλήρωσε 610.000 δολάρια για να πιει καφέ με τον εκτελεστικό διευθυντή της Apple - iefimerida.gr

Πλήρωσε 610.000 δολάρια για να πιει καφέ με τον εκτελεστικό διευθυντή της Apple

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χρόνος του είναι σαφώς πολύτιμος, άλλωστε πρόκειται για τον CEO της Apple, αλλά και τα 610.000 δολάρια για ένα ραντεβού μισής ώρας είναι... πολλά! Τόσα έδωσε κάποιος που προφανώς ήθελε απελπισμένα να πιει καφέ με τον Τιμ Κουκ. Και τουλάχιστον τα χρήματα θα πάνε σε καλό σκοπό.

Ο CEO της Apple ήταν μία από τις προσωπικότητες που είχαν θέσει τον εαυτό τους στη διάθεση του ιδρύματος Ρόμπερτ Κένεντι, το οποίο διοργάνωσε δημοπρασία για τη συγκέντρωση χρημάτων. Ο Τιμ Κουκ λοιπόν «έπιασε» την καλύτερη τιμή, αφού κάποιος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του έδωσε τα 610.000 δολάρια, για να «κερδίσει» τους άλλους 85 που διεκδικούσαν το ίδιο «έπαθλο».

Μάλιστα ο Κουκ ξεπέρασε κατά πολύ την αρχική εκτίμηση, που ήταν 90.000 δολάρια, ενώ ισοφάρισε το ρεκόρ της ιστοσελίδας μέσω της οποίας διενεργήθηκε η δημοπρασία. Πλέον μπορεί να ισχυρίζεται ότι συγκρίνεται με μία Lamborghini, αφού ένα μοντέλο της είχε πωληθεί για το ίδιο ποσό τον προηγούμενο μήνα.

Το ραντεβού για τον καφέ θα δοθεί στο «στρατηγείο» της Apple στην Καλιφόρνια και θα κρατήσει από μισή έως το πολύ μία ώρα. Κάτι που σημαίνει πως ο ανώνυμος πλειοδότης πλήρωσε 10.167-20.333 δολάρια το κάθε λεπτό της συνάντησής τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ