Σύμβουλος της Μέρκελ κατηγορεί την Ελλάδα ότι ψεύδεται για τις γερμανικές αποζημιώσεις - iefimerida.gr

Σύμβουλος της Μέρκελ κατηγορεί την Ελλάδα ότι ψεύδεται για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Σύμβουλος της Μέρκελ κατηγορεί την Ελλάδα ότι ψεύδεται για τις γερμανικές αποζημ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια άκρως επιθετική δήλωση κατά της Ελλάδας τοποθετήθηκε στο θέμα των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων ο εκπρόσωπος για θέματα εξωτερικής πολιτικής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Ανγκελα Μέρκελ, Φίλιπ Μισφέλντερ.

Οπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Σκάι από το Λονδίνο, ο κ. Μισφέλντερ, μιλώντας στο BBC δήλωσε ότι αδυνατεί να κατανοήσει τις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο κ. Μισφέλντερ διερωτάται γιατί η Ελλάδα δεν επιχείρησε να διαπραγματευτεί το θέμα όταν εντασσόταν στην Ευρωζώνη «εξαπατώντας» την Ε.Ε. και την ΕΚΤ, αναφερόμενος σε παρουσίαση ψευδών οικονομικών στοιχείων από την Αθήνα.

«Η Γερμανία, και ιδίως ο Γερμανός φορολογούμενος, επιδεικνύουν αλληλεγγύη με την Ελλάδα σε μια δύσκολη κατάσταση και στο τέλος θα μας στείλουν το λογαριασμό για κάτι μακρινό στην ιστορία και οριστικά διευθετημένο», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Γερμανός πολιτικός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ