Διακοπές, βιβλία και θέατρο για 530.000 άτομα μέσω ΟΓΑ - iefimerida.gr

Διακοπές, βιβλία και θέατρο για 530.000 άτομα μέσω ΟΓΑ

Διακοπές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι διαδικασίες υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, ασφαλισμένους ή συνταξιούχους του ΟΓΑ, για τα προγράμματα της «Αγροτικής Εστίας».

Μέσα από τα προγράμματα αυτά, 530.000 άσφαλισμένοι και οι οικογένειές τους, θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν διακοπές, αλλά και να προμηθευτούν δωρεάν βιβλία και εισιτήρια για θέατρα.

Η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για τα προγράμματα της «Αγροτικής Εστίας» ξεκινά την Τρίτη 14-05-2013 και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 14-06-2013 και αυτό που θα πρέπει να κάνουν οι ασφαλισμένοι είναι να υποβάλουν μια αίτηση συμμετοχής στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Η διάρκεια ισχύος του προγράμματος του κοινωνικού τουρισμού είναι μέχρι 31-03-2014, ενώ για τα προγράμματα εκδρομών και δωρεάν παροχής βιβλίων έως τις 31-12-2013.

Συγκεκριμένα, δικαιούχοι των προγραμμάτων μπορούν να είναι: οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ και οι ασφαλισμένοι του κλάδου Κύριας Ασφάλισης Αγροτών, οι συνταξιούχοι του Λογαριασμού Ανασφάλιστων Υπερήλικων, οι χήρες και ορφανά που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου ασφαλισμένου ή συνταξιούχου ΟΓΑ.

Μετά την ολοκλήρωση των αιτήσεων, θα διενεργηθεί ηλεκτρονική κλήρωση για την ανάδειξη των δικαιούχων, που θα ενταχθούν σε κάθε πρόγραμμα της «Αγροτικής Εστίας». Η κατανομή των δικαιούχων θα γίνει αναλογικά σε όλους τους νομούς της χώρας, σύμφωνα με τον αριθμό των δικαιούχων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στα προγράμματα, ανά νομό και ανά πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ