Ο Μπέπε Γκρίλο διέγραψε γερουσιαστή γιατί πήγε σε κανάλι του Μπερλουσκόνι - iefimerida.gr

Ο Μπέπε Γκρίλο διέγραψε γερουσιαστή γιατί πήγε σε κανάλι του Μπερλουσκόνι

Ο Μπέπε Γκρίλο διέγραψε γερουσιαστή γιατί πήγε σε κανάλι του Μπερλουσκόνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς τον ξενοδόχο φαίνεται πως λογάριαζε ο γερουσιαστής του Κινήματος Πέντε Αστέρων, Μαρίνο Τζερμάνο Μαστράντζελι, ο οποίος «τόλμησε» να εμφανιστεί σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με αποτέλεσμα να δεχθεί την οργή του Μπέπε Γκρίλο και των υποστηρικτών του.

Οι βουλευτές και γερουσιαστές του M5S αποφάσισαν την παράδοση του «κατηγορούμενου» στην κρίση των μελών του κινήματος, που κλήθηκαν να αποφανθούν σε μια ψηφοφορία μέσω Διαδικτύου: σε σύνολο 19.341 ψηφισάντων, το 88% τάχθηκε υπέρ της διαγραφής του Μαστράντζελι.

Το κίνημα του Μπέπε Γκρίλο απαγορεύει ρητά στα μέλη του να συμμετέχουν σε τηλεοπτικές εκπομπές, διότι θεωρεί ότι διαστρεβλώνουν τα μηνύματά του. Οι συνεντεύξεις σε εφημερίδες και δελτία ειδήσεων πάντως επιτρέπονται.

Ο Μαστράντζελι, 41 ετών, εξελέγη στις εκλογές του Φεβρουαρίου στην περιφέρεια της Ρώμης και απάντησε με κυνικό ύφος αναφέροντας «Με όλα τα προβλήματα που έχει η χώρα, οι συνάδελφοί μου έκριναν σκόπιμο να ασχοληθούν με την παρουσία μου σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Το θεωρώ ασύλληπτο. . . Μέσα μου, θα συνεχίσω να ανήκω πάντα στο M5S».

«Πρόκειται για την διαδικτυακή έκδοση της Ιεράς Εξέτασης», σχολίασε καυστικά μέσω Twitter η δημοτική σύμβουλος της Μπολόνιας Φεντερίκα Σάλσι, η οποία επίσης είχε διαγραφεί από το M5S πέρυσι εξαιτίας της συμμετοχής της σε πολιτική εκπομπή του ιδιωτικού καναλιού La 7.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ