Ο Ρώσος μεγιστάνας που αγόρασε τον Σκορπιό, θέλει και τον Κώστα Μανωλά - iefimerida.gr

Ο Ρώσος μεγιστάνας που αγόρασε τον Σκορπιό, θέλει και τον Κώστα Μανωλά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις ένα χρόνο μετά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Κώστας Μανωλάς φαίνεται πως πρέπει να ετοιμάζει βαλίτσες για το εξωτερικό, αφού η Μονακό θέλει να τον κάνει δικό της.

Οι Μονεγάσκοι είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της επισήμως πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όταν ο υπεύθυνος μεταγραφών της γαλλικής ομάδας, Ζαν Λουκ Μπουιζίν είχε συναντηθεί με τον παράγοντα του Ολυμπιακού Γιάννη Βρέντζο.

Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, αρκεί να δεχτεί μια καλή οικονομική πρόταση. Η Μονακό αναμένεται να επανέλθει στον τελικό Κυπέλλου προκειμένου να συζητήσει εκ νέου με τον Ολυμπιακό. Τα γαλλικά μέσα αναφέρουν πως η ομάδα ιδιοκτησίας του Ρώσου μεγιστάνα Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, o οποίος πρόσφατα αγόρασε το νησί του Σκορπιού από την Αθηνά Ωνάση, πρόκειται να ξεκινήσει τις συζητήσεις από τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ