Οταν ο Τσοχατζόπουλος ξάπλωνε στον ώμο του Σαββόπουλου για να αποκοιμηθεί [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν ο Τσοχατζόπουλος ξάπλωνε στον ώμο του Σαββόπουλου για να αποκοιμηθεί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έναρξη της πολύκροτης δίκης του Ακη Τσοχατζόπουλου έφερε σήμερα ξανά στη δημοσιότητα απόσπασμα εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης, όπου ο τότε υπουργός Αμύνης Ακης Τσοχατζόπουλος συνομιλούσε με τον Διονύση Σαββόπουλο και δεχόταν ερωτήσεις από τον συνθέτη.

Στην εκπομπή «Η συνάντηση της Κυριακής» ο Διονύσης Σαββόπουλος απεκάλυπτε ότι συναντιέται συχνά στο αεροπλάνο από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα τον Ακη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος αρκετές φορές είχε γύρει πάνω στον ώμο του συνθέτη και είχε αποκοιμηθεί. Ο Διονύσης Σαββόπουλος μάλιστα του είχε πει «έχεις τον ύπνο εύκολο όπως ο Μεγάλος Αλέξανδρος» και ο Τσοχατζόπουλος είχε απαντήσει «ευχαριστώ».

Οι ερωταπαντήσεις τελειώνουν με ένα τραγούδι που είχε γράψει ο ίδιος και τραγούδησε ο Μιχάλης Μενιδιάτης που αφιερώνει ο Διονύσης Σαββόπουλος στον τότε πανίσχυρο υπουργό Αμύνης, που αρχίζει ως εξής:

Βλέπω φτωχούς ανθρώπους
με πληγωμένο εγωισμό
όμως είμαι ο τελευταίος
γιατί δεν έχω ούτε κι αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ