Κόρινθος: Φαγητό σε οικονομικά αδύναμους πολίτες ετοιμάζεται να προσφέρει ο Δήμος - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Κόρινθος: Φαγητό σε οικονομικά αδύναμους πολίτες ετοιμάζεται να προσφέρει ο Δήμος

Το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Κορινθίων, με στόχο την υποστήριξη και αλληλεγγύη οικονομικά αδύναμων πολιτών και ευπαθών κοινωνικά ομάδων της πόλης, προτίθεται να δημιουργήσει μια νέα δράση, προσφέροντας έτοιμο φαγητό.

Προκειμένου να υλοποιηθεί η νέα αυτή δράση, το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής, καλεί τους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, που εδρεύουν στην Κόρινθο να καταθέσουν προσφορές, για να ενταχθούν στο πρόγραμμα, με υψηλότερη τιμή προσφοράς τα 2,5 ευρώ για τα λαδερά φαγητά και 3,5 ευρώ για τα φαγητά με κρέας ή ψάρι.

Τα εστιατόρια που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του κοινωνικού εστιατορίου, θα προμηθευτούν ειδικό σήμα των «Κορινθιακών Φιλεμάτων», όπως ονομάζεται η δράση, από το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου και θα το έχουν αναρτημένο στο χώρο της επιχείρησης, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι δικαιούχοι παραλαμβάνοντας το φαγητό τους χωρίς την παραμονή τους στο εστιατόριο.

Ταυτόχρονα, οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα υποχρεούνται να επιδεικνύουν στα εστιατόρια που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα, μια κάρτα μέλους που θα ανανεώνεται κάθε μήνα από το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων, που βρίσκεται στην οδό Πυλαρινού 84 και Απ. Παύλου 17, στην Κόρινθο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ