O άνθρωπος που θα ξοδέψει 9 εκατ. δολάρια για τον γάμο του - iefimerida.gr

O άνθρωπος που θα ξοδέψει 9 εκατ. δολάρια για τον γάμο του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δισεκατομμυριούχος του Facebook Σον Πάρκερ παντρεύεται, και δεν θα είναι ένας φτηνός γάμος. Ο ιδρυτής του Napster θα ξοδέψει περίπου 9 εκατομμύρια δολάρια για να δημιουργήσει ένα προσωρινό σκηνικό για την τελετή του γάμου του.

Ο Parker και η αρραβωνιαστικιά του Alexandra Lenas θα παντρευτούν στο εξαιρετικά ακριβό Ventana Inn στο Big Sur, Καλιφόρνια. Ο γάμος θα λάβει χώρα την 1η Ιουνίου.

Το ζευγάρι έχει προγραμματίσει μια ξεχωριστή τελετή με ένα διασκεδαστικό μεσαιωνικό θέμα. Για να εισάγει τους προσκεκλημένους τους σε μια μεσαιωνική ατμόσφαιρα, ο Parker έχει δημιουργήσει ψεύτικο ερείπια, καταρράκτες, γεφύρια, ένα περιφραγμένο εξοχικό σπίτι, και άλλα αυθεντικά χειροποίητα αντικείμενα. Το ζευγάρι διάλεξε το Ventana Inn επειδή θα μπορούσε να βάλει το φόντο μέσα στην περιοχή του, καθώς περιτριγυρίζεται από δάσος.

'Ενα από τα μεγαλύτερα αντικείμενα είναι μια είσοδος, για την οποία ξόδεψε $600,000 και άλλα $350,000 έδωσε για την πίστα χορού. Ο γαμπρός και η νύφη έχουν ξοδέψει 1.000.000 δολάρια (!) για φυτά και λουλούδια.

'Οταν ολοκληρωθεί η διακόσμηση θα έχει στοιχίσει 8,6 εκατ. δολάρια. Αν υπολογίσουμε ένα πολύ ακριβό γεύμα, νυφικό και διάφορα άλλα μιλάμε για ένα γάμο των 9.000.000 δολαρίων.

Υπάρχει κι άλλο! Ο Sean Parker έκλεισε τον υπεύθυνο για το κοστούμια στον "Αρχοντα των δαχτυλιδιών" για να δημιουργήσει κοστούμια για τους καλεσμένους στο γάμο του.

Ολα τα σκηνικά θα πεταχτούν μετά το γάμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ