Aλλαγές στη μηχανή αναζήτησης της Google - iefimerida.gr

Aλλαγές στη μηχανή αναζήτησης της Google

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά η Google ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές στη μηχανή αναζήτησης, ακολουθώντας τις ευρωπαϊκές αρχές και περιορίζοντας τις μονοπωλιακές της τακτικές.

Σύμφωνα με τους New York Times, η Google με αυτές τις αλλαγές θα διευκρινίσει στους χρήστες ποιες από τις προβαλλόμενες διαδικτυακές υπηρεσίες είναι δικές της, ενώ αναμένεται να προβάλλονται και ανταγωνιστικές μηχανές αναζήτησης.

Οι αλλαγές δεν θα είναι αισθητές σε όλους τουλάχιστον αυτό το μήνα, ενώ η μεγαλύτερη αλλαγή θα είναι ορατή σε αναζητήσεις που αφορούν ηλεκτρονικές αγορές ρούχων και εισιτήρια για πτήσεις. Ο κύριος λόγος είναι γιατί ανταγωνιστές όπως το Yelp και το TripAdvisor υποστήριζαν ότι τα δικά τους αποτελέσματα αναζήτησης καλύπτονταν από αυτά της Google.

Ευρωπαϊκή έρευνα ωστόσο, υποστηρίζει ότι δεν διαπίστωσε ότι η Google υποβιβάζει εσκεμμένα τις υπηρεσίες των ανταγωνιστών της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ