Μαθητές των Χανίων φτιάχνουν και πωλούν αιθέρια έλαια για να βοηθήσουν παιδιά με καρκίνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαθητές των Χανίων φτιάχνουν και πωλούν αιθέρια έλαια για να βοηθήσουν παιδιά με καρκίνο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια συγκινητική προσπάθεια ξεκίνησαν μαθητές από την Κίσσαμο Χανίων, οι οποίοι έστησαν μια εικονική - συνεταιριστική επιχείρηση για να κατασκευάσουν και να πουλήσουν αιθέρια έλαια με τα έσοδα να διατίθενται για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Οπως αναφέρει το flashnews, οι μαθητές του ΕΠΑΛ Κισσάμου στο πλαίσιο του προγράμματος του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων» επεξεργάστηκαν θεραπευτικά βότανα της Κρήτης, δημιούργησαν αιθέρια έλαια, τα απόσταξαν, τα έβλαν σε μπουκαλάκια και του πωλούν με τα έσοδα να πηγαίνουν αποκλειστικά στον σύλλογο «Ορίζοντας» για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Τα βότανα που χρησιμοποίησαν ήταν λεμονόχορτο, ευκάλυπτος, δάφνη, φασκόμηλο, μέντα, ρίγανη, δάφνη και μυρτιά, ενώ η επιχείρηση παρουσιάστηκε το πρωί της Παρασκευής στο Επμελητήριο Χανίων.

Από την περιοχή της Κισσάμου τα παιδιά συνέλεξαν τα βότανα, τα απόσταξαν σε ειδική μονάδα στον Αποκόρωνα και στη συνέχεια «άνοιξαν» τα φτερά τους στο διαδίκτυο, δημιουργώντας ιστοσελίδα για την προώθησή τους.

Φωτογραφίες από το flashnews

Μαθητές των Χανίων φτιάχνουν και πωλούν αιθέρια έλαια για να βοηθήσουν παιδιά με καρκίνο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Μαθητές των Χανίων φτιάχνουν και πωλούν αιθέρια έλαια για να βοηθήσουν παιδιά με καρκίνο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Μαθητές των Χανίων φτιάχνουν και πωλούν αιθέρια έλαια για να βοηθήσουν παιδιά με καρκίνο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ