Τι συμβαίνει με το εμφύτευμα στο σώμα του Τζάκσον - iefimerida.gr

Τι συμβαίνει με το εμφύτευμα στο σώμα του Τζάκσον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάικλ Τζάκσον έκρυβε περισσότερα μυστικά απ' όσα νομίζαμε και όσο περνάει ο καιρός έρχονται στo φως. Τη στιγμή που ο γιατρός του βρίσκεται στη φυλακή και προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητα του, αποκαλύφθηκε πως ο τραγουδιστής όταν έκανε επέμβαση το 2003 τοποθέτησε ένα εμφύτευμα στο σώμα του.

Σύμφωνα με τη Sun, ήταν μια συσκευή. του χορηγούσε την ουσία ναλοξόνη με αποτέλεσμα να του προκαλέσει εθισμό και να μη χρειάζεται άλλη ιατρική υποστήριξη. Όπως γράφει η δημοσίευση, την είχαν βρει οι ιατροδικαστές κατά τη νεκροψία του αλλά το κράτησαν κρυφό μέχρι τώρα που ανακαλύφθηκε στα μυστικά έγγραφα της δίκης για το θάνατο μέσα στα οποία υπάρχει και η μαρτυρία του αναισθησιολόγου του Jacko, Ντέιβιντ Φουμιέρ το διάστημα 1990- 2000.

Το φάρμακο Narcan, όπως είναι γνωστή η προαναφερθείσα ουσία, δίνεται σε χρήστες ηρωίνης και μορφίνης και η κύρια παρενέργεια του είναι το μπλοκάρισμα των αισθητήρων απόλαυσης στον εγκέφαλο , κάτι που σημαίνει πως τους καλύπτει πλήρως.

Επίσης εκκρεμεί και η μήνυση που έχει καταθέσει η μητέρα του ποπ βασιλιά κατά της εταιρίας διοργάνωσης της τελευταίας του συναυλίας που είχε ακυρωθεί γιατί ήξεραν για τον εθισμό του γιου της και δεν μίλησαν ποτέ αλλά εκείνοι αρνούνται τα πάντα. Πηγή Το Εθνος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ