Μεταθανάτια συνέντευξη από τον Χίτλερ πήρε Ελληνας σκηνοθέτης [βίντεο] - iefimerida.gr

Μεταθανάτια συνέντευξη από τον Χίτλερ πήρε Ελληνας σκηνοθέτης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά οι κακοί πάνε στην Κόλαση; Κι αν ναι ως πού μπορεί να φτάσει μια μάχιμη δημοσιογράφος για να το διαπιστώσει; Τι θα έλεγε ο Χίτλερ σήμερα στους Ελληνες ψηφοφόρους; Αυτά κι άλλα ερωτήματα απαντάει η νέα ανατρεπτική ταινία του Λάζαρου Ανδριώτη.

Η «μεταθανάτια συνέντευξη του Αδόλφου Χίτλερ» αποτελεί το δεύτερο κινηματογραφικό εγχείρημα της ομάδας «Κινηματογραφιστές σε Κρίση» (οι οποίοι υπογράφουν τις περσινές ταινίες «Το χρήμα είναι χρόνος» και «Ικέτες») και σκοπό έχει να αφυπνίσει με καυστικό χιούμορ το ελληνικό κοινό.

Η ταινία μικρού μήκους κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο την Πρωταπριλιά, με την ερώτηση «Ποιοι άλλοι θα σπάσουν τη σιωπή τους;» αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν και άλλες «μεταθανάτιες συνεντεύξεις» στο μέλλον από την ομάδα.

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη η νεαρή δημοσιογράφος επισκέπτεται τον Χίτλερ στην προσωπική Κόλαση, η οποία είναι αισθητικά βασισμένη στην ιδέα του Φρόιντ για την «Κόλαση μέσα στον Παράδεισο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ