Οργή για το δολοφόνο της 20χρονης φοιτήτριας [βίντεο] - iefimerida.gr

Οργή για το δολοφόνο της 20χρονης φοιτήτριας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξοργισμένοι και αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, μετά την άγρια δολοφονία της 20χρονης Μαρίας Γεωργάκη από 25χρονο κτηνοτρόφο, ο οποίος τη σκότωσε με 35 μαχαιριές επειδή τον απέρριψε και δεν θέλησε να κάνει σχέση μαζί του.

Δεκάδες κάτοικοι της περιοχής προσπάθησαν να εισβάλουν στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης όπου κρατείται ο δολοφόνος για να τον λιντσάρουν. Τελικά οι εξαγριωμένοι πολίτες δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την είσοδο, ωστόσο προξένησαν φθορές σπάζοντας την τζαμαρία της πόρτας.

Υπό τον φόβο γενικευμένων επεισοδίων οι Αρχές αποφάσισαν να μη μεταφέρουν τον 25χρονο δράστη στα δικαστήρια και οι εισαγγελικές αρχές μετέβησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο. Εως τώρα κανένας δικηγόρος δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του δολοφόνου της άτυχης κοπέλας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ