Aλέκα Παπαρήγα: Για την ήττα φταίω κι εγώ - iefimerida.gr

Aλέκα Παπαρήγα: Για την ήττα φταίω κι εγώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και τον εαυτό της έβαλε στο κάδρο της αυτοκριτικής για την εκλογική ήττα του ΚΚΕ στην τελευταία αναμέτρηση η Αλέκα Παπαρήγα. Ανοίγοντας τις εργασίες του 19ου Συνεδρίου του κόμματος η γενική γραμματέας πήρε πάνω της τις ευθύνες για τις σοβαρές εκλογικές απώλειες που σημάδεψαν έκτοτε την πορεία του ΚΚΕ.

Η κυρία Παπαρήγα απέκλεισε πάλι την πιθανότητα συμμαχιών με οποιοδήποτε κόμμα της Αριστεράς, ζήτησε κινητοποίηση για την ανατροπή του Μνημονίου αλλά δεν άφησε καμία υπόνοια για τις προθέσεις της ως προς την παραμονή της στο τιμόνι της ηγεσίας. Εκλεισε ερμητικά τις πόρτες για πιθανή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατέταξε στα αστικά κόμματα. «Είναι άλλο πράγμα η θέση που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι απαιτείται νέο κούρεμα, υιοθετώντας τη θέση του ΔΝΤ και άλλο πράγμα είναι η θέση του ΚΚΕ για μονομερή διαγραφή του χρέους» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, έδωσε απαντήσεις στους διαφωνούντες ότι το ΚΚΕ αποτρέπει τη δημιουργία μιας κυβέρνησης της Αριστεράς: «Αυτοί που μας κατηγορούν ότι παραπέμπουμε τα πάντα στον σοσιαλισμό κάνουν πως δεν ξέρουν ότι το ΚΚΕ και οι συνεργαζόμενοι μαζί του σηκώσαμε στις πλάτες μας το μεγαλύτερο βάρος των αγωνιστικών κινητοποιήσεων» είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ