Σοκ: Η Πάτι Σμιθ έγινε θρησκόληπτη και αγαπάει τον Πάπα - iefimerida.gr

Σοκ: Η Πάτι Σμιθ έγινε θρησκόληπτη και αγαπάει τον Πάπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Πάτι Σμιθ, μύθος της ροκ μουσικής και ιέρεια της πανκ συναντήθηκε την Τετάρτη με τον νέο Πάπα Φραγκίσκο και δήλωσε ότι της θύμισε τον Ιησού. Θεός και Κύριος!

Η 66χρονη καλλιτέχνης, γεννημένη από μητέρα Μάρτυρα του Ιεχωβά, αποφάσισε να συναντήσει από κοντά τον Πάπα. Μια πραγματικά όμορφη στιγμή, όπως δήλωσε η ίδια στην ιταλική εφημερίδα La Reppublica. «Είναι πολύ φιλικός με όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

«Ποτέ δεν είχα δει πώς ένας Πάπας συμπεριφέρεται με τόσες χιλιάδες πιστούς που έρχονται να του φιλήσουν το χέρι. Είναι ειλικρινής μαζί τους, αγαπάει τα παιδιά και τους ηλικιωμένους. Εχει μια κουβέντα αγάπης και συμπόνιας για όλους» δηλώνει η σταρ στην ιταλική εφημερίδα.

Η σταρ εξήγησε επιπλέον ότι διαβάζει τα κείμενα του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης τα οποία τραγούδησε το 2008 στην εκκλησία του Αγίου Γερμανού στο Παρίσι. Οταν έμαθε ότι παραιτήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος προσευχήθηκε ο διάδοχός του να πάρει το όνομα του Φραγκίσκου.

Αυτή που τραγουδούσε το 1974 «Jesus died for somebody's sins, but not mine» (Ο Ιησούς πέθανε για τις αμαρτίες κάποιου αλλά όχι για τις δικές μου) έχει γοητευθεί τόσο από τον νέο Πάπα που σκέπτεται να του αφιερώσει κάποιο τραγούδι στην επόμενη συναυλία της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ