Ελεύθερος λόγω 18μηνου ο πρώην πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ Δημήτρης Καπράνος - iefimerida.gr

Ελεύθερος λόγω 18μηνου ο πρώην πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ Δημήτρης Καπράνος

Ελεύθερος λόγω 18μηνου πρώην πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ Δημήτρης Καπράνος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφυλακίστηκε σήμερα, λόγω παρέλευσης της 18μηνης προσωρινής του κράτησης, ο πρώην πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ (νυν ΕΤΑΠ-ΜΜΕ) Δημήτρης Καπράνος ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση του δομημένου ομολόγου αξίας 130 εκατομμυρίων ευρώ που είχε προμηθευτεί το ταμείο τον Ιούλιο του 2006.

Με βάση το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο κ. Καπράνος δεν μπορεί να εξέλθει από τη χώρα και υποχρεούται να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα του Πειραιά δύο φορές το μήνα.

Είχε προφυλακιστεί το Νοέμβριο του 2011 και σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, ο δημοσιογράφος βαρύνεται με τέσσερις κακουργηματικές πράξεις, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξει του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου που αφορούν τα αδικήματα της απιστίας, της απάτης, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και της δωροδοκίας.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως το δομημένο ομόλογο δεν προκάλεσε ζημιά στο Ταμείο, καθώς πωλήθηκε σε ποσό λίγο παραπάνω από αυτό που δαπανήθηκε για την αγορά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ