Αυστραλία: 330.000 αιτήσεις υποψηφίων για μία από τις έξι «καλύτερες δουλειές» στον κόσμο - iefimerida.gr

Αυστραλία: 330.000 αιτήσεις υποψηφίων για μία από τις έξι «καλύτερες δουλειές» στον κόσμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χιλιάδες ενδιαφερόμενοι έστειλαν τα βιογραφικά τους για κάθε μία από τις πιο «ονειρεμένες» δουλειές στον κόσμο.

Η απασχόλησή τους θα είναι διάρκειας έξι μηνών και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ανθρώπων από σχεδόν 200 χώρες στον κόσμο, περισσότεροι από τους οποίους ήταν Αμερικανοί και Βρετανοί.

Οι ενδιαφερόμενοι κλήθηκαν να υποβάλουν ένα βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων στο οποίο να εξηγούν γιατί κρίνουν ότι είναι οι κατάλληλοι για τη συγκεκριμένη δουλειά που θα τους αποφέρει 100.000 δολάρια.

Ανάμεσα στα πόστα που προσφέρονται είναι blogger που ασχολείται με τους V.I.P στο Σίδνεϊ, φροντιστής καγκουρό, φωτογράφος στη Μελβούρνη, φύλακας πάρκου στις παραλίες του Κουίνσλαντ, «taste master» ή αλλιώς «άρχοντας της γεύσης» και συναντήσεις με τους Αβορίγινες.

Η εκστρατεία βασίστηκε σε μία πρωτοβουλία του 2009 των αρχών της πολιτείας του Κουίνσλαντ που αναζητούσαν έναν «φύλακα για νησί» για το γνωστό Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα. Εκείνη η εκστρατεία συγκέντρωσε σχεδόν 35.000 υποψηφιότητες και τελικά επελέγη ο βρετανός Μπεν Σάουθολ.

Οι 18 φιναλίστ θα μεταβούν στην Αυστραλία για συνεντεύξεις και τα ονόματα των έξι νικητών θα ανακοινωθούν στις 21 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ