Προσοχή! Κάθε Κυριακή στις 7 κινδυνεύετε να παχύνετε! - iefimerida.gr

Προσοχή! Κάθε Κυριακή στις 7 κινδυνεύετε να παχύνετε!

Προσοχή! Κάθε Κυριακή στις 7 κινδυνεύετε να παχύνετε!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δύσκολη στιγμή που το ψυγείο ανοίγει και τρώμε το πιο ανθυγιεινό σνακ της εβδομάδας είναι σύμφωνα με τους επιστήμονες μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με την έρευνα οι περισσότεροι θα αναζητήσουν την... παρέα ενός μπισκότου ή ενός πακέτου με τσιπς λίγο πριν το ξεκίνημα της καινούριας εβδομάδας. Το 48% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως είναι πιο επιρρεπείς στην κατανάλωση ανθυγιεινών εδεσμάτων τις Κυριακές από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ. Το 29% απάντησε πως την ίδια ημέρα μεταξύ 3 και 5 το απόγευμα πολλές φορές «χαλάνε» τη δίαιτά τους.

Η έρευνα αναφέρει πως η Δευτέρα είναι η ημέρα της εβδομάδας που οι περισσότεροι αναζητούν φαγητά με μεγάλη περιεκτικότητα λιπαρών και ζάχαρης, προφανώς για να διοχετεύσουν τον οργανισμό τους με περισσότερη ενέργεια.

Ο διατροφολόγος Lee Smith αναφέρει πως «το βράδυ της Κυριακής αποτελεί τον εφιάλτη των διαιτολόγων καθώς είναι η ώρα που είμαστε πιο επιρρεπείς και το μόνο που μπορεί να μας σταματήσει είναι ένα λουκέτο στο ψυγείο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ