«Ολα στο Λος Αντζελες είναι πιο φθηνά από ό,τι στην Αθήνα», δηλώνει ο Γεωργούλης - iefimerida.gr

«Ολα στο Λος Αντζελες είναι πιο φθηνά από ό,τι στην Αθήνα», δηλώνει ο Γεωργούλης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη ζωή του στο Λος Αντζελες μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Αλέξης Γεωργούλης στα πλαίσια εμφάνισής του σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Αρχικά θα ερχόμουν στην Ελλάδα για δυο μήνες, αλλά έμεινα παραπάνω. Ο ένας κύκλος διαδεχόταν τον άλλον. Αυτή τη στιγμή διατηρώ ένα σπίτι στο Λος Αντζελες. Η ζωή εκεί είναι πιο φθηνή από ό,τι εδώ. Ολα είναι πιο φθηνά εκτός από τα τσιγάρα, αλλά δεν καπνίζει κανένας». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής στην εκπομπή fthis.

Προσθέτοντας πως «δεν το βλέπω ότι πηγαίνω στο εξωτερικό και είμαι πρώτο όνομα ή κάτι τέτοιο. Είναι μια περιπέτεια. Πήγα να ξεκινήσω έναν νέο κύκλο. Δεν πήγα για να πετύχω κάτι. Υπήρξαν στιγμές που μου έλειπε πάρα πολύ η Ελλάδα. Ενιωθα ότι είναι μακριά και σκεφτόμουν πότε θα ξαναγυρίσω. Μου έστελναν και οι φίλοι μου φωτογραφίες από τη θάλασσα και από όμορφες στιγμές. Μου έλειψε όλο αυτό, αλλά κάνεις άλλα πράγματα εκεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ