Καπελέρης «καρφώνει» Παπακωνσταντίνου: Δεν έδωσε σαφή εντολή ελέγχου - iefimerida.gr

Καπελέρης «καρφώνει» Παπακωνσταντίνου: Δεν έδωσε σαφή εντολή ελέγχου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευθύνες στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, χαρακτηρίζοντας λάθος τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, επέρριψε κατά την κατάθεσή του στην προανακριτική ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο κ. Καπελέρης επέμεινε ενώπιων των μελών της Επιτροπής ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ.

Παράλληλα επέρριψε ευθύνες στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, χαρακτηρίζοντας λάθος τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση.«Επρεπε να δώσει σαφή εντολή ελέγχου και να παραδώσει τα στοιχεία της λίστας για να διεξαχθεί ο έλεγχος. Δεν το έκανε», φέρεται να ανέφερε ο κ. Καπελέρης.

Στην Προανακριτική έχει προγραμματιστεί να καταθέσει απόψε η συνεργάτιδα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, Σοφία Μπέλμπα.

Νωρίτερα θα διεξαχθεί η ψηφοφορία επί της πρότασης της αντιπολίτευσης για το αν θα κληθεί στην Προανακριτική ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ