Επίσκεψη Τσίπρα σε Πήγασο - Γεύμα εργασίας με Γιώργο και Φώτη Μπόμπολα - iefimerida.gr

Επίσκεψη Τσίπρα σε Πήγασο - Γεύμα εργασίας με Γιώργο και Φώτη Μπόμπολα

Επίσκεψη Τσίπρα σε Πήγασο - Γεύμα εργασίας με Γιώργο και Φώτη Μπόμπολα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι επαφές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τα στελέχη των συγκροτημάτων Τύπου. Ηδη, ο κ. Τσίπρας μαζί με τους στενούς του συνεργάτες έχει διαβεί -το τελευταίο χρονικό διάστημα- το «κατώφλι» γνωστών μιντιακών συγκροτημάτων, στο πλαίσιο της «ανταλλαγής απόψεων» έτσι ώστε προσεχώς να υπάρξει και μία δημόσια παρουσίαση για τη λειτουργία του Τύπου και των ΜΜΕ, όπως χαρακτηριστικά λένε κύκλοι της Κουμουνδούρου.

Χθες, ο κ. Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον διευθυντή του γραφείου του Νίκο Παππά, τον εκπρόσωπο Τύπου Πάνο Σκουρλέτη και τον βουλευτή - δημοσιογράφο Βασίλη Μουλόπουλο, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Πήγασος που εκδίδει την εφημερίδα «Εθνος».

Εκεί παρακάθησε σε γεύμα εργασίας με τους κυρίους Φώτη και Γιώργο Μπόμπολα, καθώς και τα επιτελικά στελέχη της εταιρείας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζει να ολοκληρώσει αυτό τον κύκλο επαφών με επισκέψεις στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και στο (ΚMG) «Kouris Media Group».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ