Αγρια δολοφονία φοιτήτριας στη μέση του δρόμου στις Φιλιάτες - iefimerida.gr

Αγρια δολοφονία φοιτήτριας στη μέση του δρόμου στις Φιλιάτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάρτυρες της άγριας δολοφονίας μιας φοιτήτριας νοσηλευτικής έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης οι κάτοικοι των Φιλιάτων στην Ηπειρο, καθώς ένας κτηνοτρόφος μαχαίρωσε την άτυχη κοπέλα σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έφτασε με ένα αγροτικό αυτοκίνητο έξω από την καφετέρια όπου βρισκόταν η φοιτήτρια με την παρέα της και τη φώναξε για να μιλήσουν. Λίγα λεπτά αργότερα, διαπληκτίστηκαν και ο κτηνοτρόφος έβγαλε από το αυτοκίνητο ένα μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα την 20χρονη, η οποία καταγόταν από χωριό της Παραμυθιάς.

Η φοιτήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Φιλιατών, όπου λίγα λεπτά αργότερα κατέληξε, ενώ ο δράστης, που μετά το έγκλημα εξαφανίστηκε με το αγροτικό του αυτοκίνητο, τελικά συνελήφθη στις 6:30 το απόγευμα σε δασική περιοχή των Φιλιατών.

Οι αστυνομικοί με τη βοήθεια σκύλου-ανιχνευτή, τον εντόπισαν, τον εγκλώβισαν σε δύσβατη περιοχή και τον συνέλαβαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ