Σκιά του εαυτού του ο Axl Rose - Αλλά και πάλι φεύγει από το club αγκαλιά με τέσσερις [εικόνες] - iefimerida.gr

Σκιά του εαυτού του ο Axl Rose - Αλλά και πάλι φεύγει από το club αγκαλιά με τέσσερις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νυχτερινή ζωή του Λονδίνου επέλεξε να γνωρίσει ο -51χρονος πλέον- Άξλ Ρόουζ που φαίνεται να συνεχίζει να έχει τον «τρόπο» του με τις γυναίκες.

Μπορεί να έχουν περάσει 20 χρόνια από την εποχή που ο Axl Rose των Guns N' Roses μεσουρανούσε και έβγαινε με σουπερμόντελ όπως η Στέφανι Σέϊμουρ (με την οποία τον βλέπετε στην κεντρική φωτό), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζει να έχει πιστό γυναικείο fan club.

Κάτι που αποδεικνύουν οι φωτό των παπαράτσι που τον δείχνουν να βγαίνει από το γνωστό Λονδρέζικο club Tonteria και να «στριμώχνεται» στο πίσω μέρος του ταξί μαζί με 4 γοητευτικές γυναίκες.

Η αλήθεια είναι ότι, παρά την ηλικία του, ο Άξλ συνεχίζει να διατηρεί το χαρακτηριστικό του rock star look φορώντας μακρύ παλτό με γούνα, μπαντάνα στο χέρι και τεράστια περιδέραια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Daily Mail Axl Rose Guns N Roses
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ