Ο Δέλλας ανέλαβε να «σώσει» την ΑΕΚ - iefimerida.gr

Ο Δέλλας ανέλαβε να «σώσει» την ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν η πρώτη επιλογή της διοίκησης της ΑΕΚ από τον Σεπτέμβριο όταν και απολύθηκε ο Βαγγέλης Βλάχος. Οι ενστάσεις του περί της κατάστασης στην ομάδα αποδείχτηκαν τότε πιο ισχυρές από την επιθυμία του να καθίσει στο πάγκο της. Τώρα, όμως, ο Τραϊανός Δέλλας το πήρε απόφαση και είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Ο άνθρωπος που θα αναλάβει να την κρατήσει στην κατηγορία στους δύο αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μετά την αποτυχημένη θητεία του Εβαλντ Λίνεν, στην Ενωση στράφηκαν ξανά στην περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή που δέχτηκε να ρισκάρει και να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας εν όψει των κρίσιμων αναμετρήσεων με Πανθρακικό και Ατρόμητο. Στο πλευρό του Δέλλα θα είναι άλλοι δύο παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΚ, ο Ακης Ζήκος και ο Βασίλης Μπορμπόκης. Στο τεχνικό τιμ αναμένεται να επιστρέψει και ο Κύπριος γυμναστής Αντώνης Κέζος, ο οποίος είχε αποχωρήσει κατόπιν σχετικής υπόδειξης του Λίνεν.

Η πρόσληψη του Δέλλα έχει προκαλέσει... συστράτευση δυνάμεων στην Ένωση. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος με δηλώσεις του επεσήμανε πως πιστεύει πολύ στον Δέλλα που έχει τα προσόντα για να πετύχει ως προπονητής. Ενθουσιασμένος είναι και ο κόσμος της ΑΕΚ που σκοπεύει να πάει στο γήπεδο την Κυριακή στο ματς «τελικό» με τον Πανθρακικό, ο οποίος επίσης μάχεται για τη σωτηρία του. Για να δώσει άλλο ένα κίνητρο στους οπαδούς η διοίκηση της ΠΑΕ όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ.

Το πρόβλημα με την ΑΕΚ, βέβαια, είναι πως ακόμα και αν καταφέρει να σωθεί αγωνιστικά, αν δεν μπουν χρήματα στο άδειο ταμείο της ΠΑΕ, το καλοκαίρι η ομάδα απειλείται με διάλυση, αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές θα έχουν δικαίωμα να καταθέσουν προσφυγή λόγω οφειλών και να παραμείνουν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ