Κόβει ο ΑΝΤ1 το τούρκικο σίριαλ «Σουλεϊμάν, ο μεγαλοπρεπής» - iefimerida.gr

Κόβει ο ΑΝΤ1 το τούρκικο σίριαλ «Σουλεϊμάν, ο μεγαλοπρεπής»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στερητικό σύνδρομο κινδυνεύουν να πάθουν οι χιλιάδες εθισμένοι στις περιπέτειες του Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπούς τηλεθεατές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΑΝΤ1 έχει πάρει απόφαση να διακόψει την προβολή του τούρκικου σίριαλ μέσα στον Μάιο, μολονότι τα νούμερα που κάνει η συγκεκριμένη σειρά είναι πολύ μεγάλα.

Λέγεται πως ένας από τους λόγους που οδήγησαν τον ΑΝΤ1 σε αυτή την απόφαση, η οποία αναμένεται να του επιφέρει απώλειες στην prime time ζώνη είναι ότι το σίριαλ δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει τον κύκλο του στην Τουρκία – σε αντίθεση με άλλες παραγωγές που προβάλλονται στη χώρα μας – κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στον προγραμματισμό του καναλιού, δεδομένου ότι το... στοκ των επεισοδίων εξαντλήθηκε.

Ετσι πλέον ο ΑΝΤ1 θα πρέπει να περιμένει να προβληθούν τα νέα επεισόδια στην Τουρκία για να τα «παίξει» και στην Ελλάδα. Οπως γίνεται με το παγκοσμίως επιτυχημένο Game of Thrones...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ