Με τις... ευχές της ΔΗΜΑΡ ο Μανιτάκης στη συνάντηση με την Τρόικα - iefimerida.gr

Με τις... ευχές της ΔΗΜΑΡ ο Μανιτάκης στη συνάντηση με την Τρόικα

Με τις... ευχές της ΔΗΜΑΡ ο Μανιτάκης στη συνάντηση με την Τρόικα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θέμα της κινητικότητας των υπαλλήλων στο δημόσιο αλλά και το χαράτσι στα ακίνητα ήταν τα βασικά θέματα που απασχόλησαν την κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ στα γραφεία της Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο τρίτος κυβερνητικός εταίρος στηρίζει το σχέδιο του υπουργού Διοικητικής μεταρρύθμισης και όπως τονίζει στο iefimerida.gr στέλεχος της ΔΗΜΑΡ «τα πράγματα είναι στατικά. Η Τρόικα ζητάει απολύσεις, αλλά εμείς από την πλευρά μας επιμένουμε σε ένα συνολικό σχέδιο μεταρρύθμισης». Η δήλωση αυτή αποκτά τη δική της σημασία λόγω και της συμμετοχής του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη στη σημερινή συνάντηση της Τρόικα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Σε ό,τι αφορά στο «χαράτσι», κύκλοι της ΔΗΜΑΡ τονίζουν :«Αναζητούμε μια ενδιάμεση λύση», αποκαλύπτοντας παράλληλα στο iefimerida.gr πως «κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης υπήρξαν φωνές που άσκησαν κριτική στους χειρισμούς της περασμένης εβδομάδας, αφού μ´ αυτά που είπε ο Στουρνάρας μας άδειασε...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ