Το story του φιλιού στο Βανκούβερ - iefimerida.gr

Το story του φιλιού στο Βανκούβερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Alex Thomas και ο Scott Jones, οι πρωταγωνιστές του “φιλιού στο Βανκούβερ” βρέθηκαν και μίλησαν για τα γεγονότα πίσω από την διάσημη πλέον φωτογραφία.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης μετά από έναν αγώνα χόκει που έληξε αρνητικά για την τοπική ομάδα του Βανκούβερ το ζευγάρι, περπατώντας προς το κέντρο της πόλης, βέθηκε τυχαία παγιδευμένο ανάμεσα στους ταραξίες και την αστυνομία. “Είχαμε χτυπηθεί και οι δυο μας από αστυνομικούς, χωρίς να έχουμε κάνει κάτι. Μας έσπρωχναν με τις ασπίδες για να μετακινηθούμε και κάποια στιγμή η κοπέλα μου έπεσε στο έδεφος. Βρισκόταν σε κατάσταση υστερίας και την φίλησα για να την ηρεμήσω” είπε ο 29χρονος Jones, Αυστραλός που μένει στον Καναδά τους τελευταίους έξι μήνες.

“Δεν είμαι σίγουρη για το πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα, για το αν έπεσα ή αν με έσπρωξαν. Είχα φοβηθεί πολύ γιατί δεν είχα ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Ήταν πολυ τρομακτικό” είπε η Καναδή, Alex Thomas στην κοινή τους συνέντευξη στο CBS. “Ήμουν ταραγμένη, έπεσα και δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Δεν πόζαρα, αυτό μπορεί κανείς να το δει. Ήταν απλά μια στιγμή που συνέλαβε η κάμερα. Δεν είναι κάτι ντροπιαστικό, είναι μια πολύ όμορφη εικόνα».

Το φιλί τους καταγράφηκε από τον φακό του φωτορεπόρτερ Richard Lam και έκανε τον γύρω του κόσμου. Η Hanna Jones, αδερφή του Scott που μένει στο Πέρθ επικοινώνησε μέσω mail με το CBS αποκαλύπτοντας την ταυτότητα του ζευγαριού.

Πηγή:cbs

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φιλί ζευγάρι Βανκούβερ Χόκει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ