Η Marvel χαρίζει τα παλιά της comic σε... ψηφιακή μορφή - iefimerida.gr

Η Marvel χαρίζει τα παλιά της comic σε... ψηφιακή μορφή

Η Marvel χαρίζει τα παλιά της comic σε... ψηφιακή μορφή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία εκπληκτική προσφορά για τους φίλους της ανακοίνωσε η Marvel πριν περίπου ένα μήνα, διαθέτοντας εντελώς δωρεάν τα παλιά της κόμικ σε ψηφιακή μορφή. Ωστόσο η τεράστια προσέλευση ανάγκασε τους υπεύθυνους να δώσουν παράταση στην προσφορά.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να κατεβάσουν περισσότερα από 700 πρώτα ψηφιοποιημένα κόμικ και η τεράστια ανταπόκριση είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει πρόβλημα φόρτου στους servers, οδηγώντας τελικά τη Marvel στην αναβολή της προσφοράς.

Με πρόσφατο δελτίο τύπου, η Marvel ενεργοποιεί ξανά την προσφορά αυτή, ενώ για να αντιμετωπίσει πιθανόν νέα προβλήματα, η Marvel αναφέρει ότι όσοι επιθυμούν, μπορούν να συνδεθούν στην παρακάτω ιστοσελίδα και να δηλώσουν τα στοιχεία τους. Από τις 11 Απριλίου θα ξεκινήσει σταδιακά η αποστολή των προσκλήσεων έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα κατά το κατέβασμα των ψηφιακών κόμικ.

Την αίτησή σας μπορείτε να υποβάλετε εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ