Γνωστός ηθοποιός περιγράφει καρέ-καρέ πως έκανε σεξ με την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ - iefimerida.gr

Γνωστός ηθοποιός περιγράφει καρέ-καρέ πως έκανε σεξ με την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ

«Πώς έκανα σεξ για πρώτη φορά με την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ» περιγράφει καρέ-καρέ γνωσ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καρέ καρέ το πώς τον αποπλάνησε η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ -την περίοδο που είχε ακόμη σχέση με τον Χιου Γκραντ- και την πρώτη φορά που έκαναν σεξ περιγράφει ο συνάδελφός της Τομ Σάιζμορ.

Οπως αναφέρει ο Τομ Σάιζμορ στο βιβλίο του, όλα ξεκίνησαν στα γυρίσματα της ταινίας «Passenger 57». Δύο ημέρες αφότου γνωρίστηκαν και παρά το γεγονός ότι η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ είχε σχέση με τον Χιου Γκράντ, η 47χρονη σήμερα Βρετανίδα κάλεσε τον Σάιζμορ στο δωμάτιό της.

«Μπήκε στην κρεβατοκάμαρα και όταν βγήκε έξω φορούσε μόνο τα εσώρουχά της. Ηταν εσώρουχα που έκαναν την εμφάνισή της αργότερα στην ταινία Austin Powers να φαντάζει σεμνή! Ανέβηκε στο τραπεζάκι του καφέ και τα πέταξε όλα. Και μάλιστα ήξερε τι έκανε, γιατί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γύρισε και με ρώτησε: Μήπως είναι πολύ προκλητικό για σένα; Κατέβηκε από το τραπέζι, χαμήλωσε τα φώτα και ξεκίνησε να χορεύει στο ρυθμό της αισθησιακής μουσικής. Και όταν ολοκλήρωσε το χορό της, κάναμε σεξ. Ήταν καταπληκτικά. Συνήθως όταν κάνεις με κάποιον σεξ για πρώτη φορά είναι λίγο αμήχανα. Με την Elizabeth ήταν απίστευτα από την αρχή. Εγκαταστάθηκα στο δωμάτιό της μέχρι το τέλος των γυρισμάτων και μετά επιστρέψαμε στο Λος Αντζελες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σάιζμορ σημειώνοντας πως ποτέ δεν κατάφερε να την ξεπεράσει...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ