Ο χωρισμός του κόστισε 100 χιλιάδες ευρώ σε... τηλέφωνα - iefimerida.gr

Ο χωρισμός του κόστισε 100 χιλιάδες ευρώ σε... τηλέφωνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας 45χρονος Βρετανός καλείται να πληρώσει πολύ ακριβά τη... μοναξιά του αφού μετά το χωρισμό του ξεκίνησε τα τηλέφωνα σε γραμμές ενηλίκων χωρίς να υπολογίζει το κόστος.

Η κακή συνήθεια για τον Κέβιν Γουόλντρουμ ξεκίνησε μετά το χωρισμό από την επί δυο χρόνια σύντροφό του. Μετά τον πρώτο λογαριασμό που άγγιξε τις 19 χιλιάδες λίρες, η Vodafone έκλεισε τη γραμμή του αλλά ο ίδιος άνοιξε έναν καινούριο για να μπορεί να τηλεφωνεί.

Μέσα σε τρεις μήνες ο πρώην υπάλληλος ασφαλείας είχε φθάσει τις 91 χιλιάδες λίρες, μόνο από τηλεφωνήματα σε ροζ γραμμές. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως τηλεφωνούσε και ανέλυε επί ώρες το ερωτικό του πρόβλημα με τις κοπέλες που σήκωναν τα τηλέφωνα γιατί έδειχναν να τον «συμπαθούν».

Η εταιρία τηλεφωνίας «κούρεψε» το χρέος του κατά 61 χιλιάδες λίρες όμως ο Γουόλντρομ αρνείται να πληρώσει και το υπόλοιπο ποσό. Δηλώνει μάλιστα πως η εταιρεία κατέστρεψε τη ζωή του και είναι πλέον αναγκασμένος να παίρνει χάπια για το κακό που του προκάλεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ