Καμίνης: Όπως υπάρχουν χριστιανικοί ναοί σε όλο τον κόσμο γιατί να μην έχουμε τέμενος στη χώρα μας; - iefimerida.gr

Καμίνης: Όπως υπάρχουν χριστιανικοί ναοί σε όλο τον κόσμο γιατί να μην έχουμε τέμενος στη χώρα μας;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ της ανέγερσης μουσουλμανικού τεμένους στον Ελαιώνα και της νομιμοποίησης ενός ή δύο συμπληρωματικών λατρευτικών χώρων που χρησιμοποιούν οι μουσουλμάνοι σε δημοτικά διαμερίσματα της πρωτεύουσας τάσσεται ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος ωστόσο υποστήριξε ότι θα πρέπει να πληρούν ορισμένα κριτήρια.

Ο κ. Καμίνης σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι θα πρέπει να υπάρχουν νόμιμοι χώροι λατρείας για τους μουσουλμάνους στη χώρα μας «όπως υπάρχουν χριστιανικοί ναοί σε όλο τον κόσμο», οι οποίοι ωστόσο θα πρέπει να πληρούν αυστηρά κριτήρια ασφαλείας.

Επιπλέον, καθώς δήλωσε, «έχουμε ανθρώπους που διαμένουν χρόνια με τα παιδιά τους στην Ελλάδα και εκτελούν τα θρησκευτικά καθήκοντα σε γκαράζ και υπόγεια σε συνθήκες πλήρους ανασφάλειας», στους οποίους δεν πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις και δεν γίνονται έλεγχοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ